Post by varotrydolmoo on Feb 17, 2022 22:18:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau ištvermės įsilaužti ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Myliu šį žaidimą
graži grafika, bet per daug trikdo net vaikščioti! Jei galėtumėte ištaisyti gedimus ir galbūt greičiau apkrauti pasaulį, skirčiau 5 žvaigždutes. Dėkoju!
Pats geeeeeeeriausias žaidimas
tai šauni idėja, bet ji padaryta labai prastai, grafikos įkėlimas užtrunka valandas, o valdikliai yra lėti ir pernelyg sudėtingi. tai taip pat labai trikdo. jei ji to nepadarytų ir būtų geresnė grafika, būtų nuostabu!
Planet Craft: Mine Block Craft ผจญภัย qurp
Žaidimas yra nuostabus, yra žmonių, su kuriais galima pasikalbėti, ir jis labai šaunus, tačiau jam gali prireikti prastesnio atnaujinimo su sa,e, nes nėra „ecraft“, bet vis tiek patinka
TU GALI ZAIST SU KITAIS
Nuo praeitų metų žaidžiu planetų amatu ir tapau profesionalu. Man patinka žaidimas, nes jis panašus į minecraft. Žaidimas yra labai įdomus, bet mano problema yra ta, kad jis labai vėluoja mano telefone, ištaisykite klaidas, kad galėčiau vėl pradėti žaisti. Ir taip pat jei galite priversti ką nors turėti lygius, tai taip pat būtų kul. Taip pat leiskite savininkui arba savininkui ir jo draugams žaisti kūrybiškai, o serveris išliks kitiems vartotojams. Ačiū
Jūsų naujinimas atėmė mano žemėlapį, kuriam sukurti prireikė kelių mėnesių, jūs turite tai pataisyti
tai gera programa, mano vienintelė problema yra ta, kad norėčiau, kad perkėlimo mygtukai būtų tik vairasvirtė, išskyrus tai, kad tai puiki programa
šis žaidimas yra nukopijuotas „Mincraft“ ir jo trash nepatinka, bet jis tinka žmonėms, kurie neturi „Mincraft“ ir jis gana atsilieka, taigi taip, bet visa kita yra nuostabu
Buvau atisiuntus geras ir dabar siunciuosi
Aš žaidžiau tai anksčiau, bet aš jį išmontavau, nes labai labai GLITCHY, turiu galvoje, kad tai gana geras žaidimas, man patinka jį žaisti, bet minios amžinai kalba, kad žudytų, ir OMG, reikia FOEVER INSTALL STINKIN APP tikram vyrui, kurį reikia atnaujinti. ir dabar redaguoju, praėjo dvi dienos AND.ITS.STILL.NOT.INSTALLED MMMMMMYYYYYYYY GOSH
Šis žaidimas vėluoja😭.. Ir automatiškai išsijungia😭😭.. Tiesą sakant, aš negaliu kalbėti🙂🙂
Šis žaidimas yra gana geras, tačiau kartais jis sugenda, ir norėčiau, kad kitame atnaujinime galėtumėte turėti kiaušinių.
Skiriu šiam 3 žvaigždutes, nes šis žaidimas man vis užgriūva. Be to, šie atsitiktiniai keistai minios dalykai pasirodo, kai tik man patinka pradėti statyti savo namus. Ir tada šie atsitiktiniai gaisrai tiesiog prasideda aplink mano namus, todėl aš pradedu statyti savo namus ore, net ne ant žemės. Labai norėčiau, kad sutvarkytumėte minias.
Man patinka šis žaidimas, bet prisijaukinau 2 kates ir 1 šunį, o kai grįžau į nerštą, visi jas nužudė, man tai nepatinka, tai mane labai nuliūdino, nes užtruko, kol atnešiau šunį ir dvi kates. buvo įdomu, ar yra būdas neleisti žmonėms nužudyti jūsų gyvūnų, kai jie bus prijaukinti. prašau ką nors padaryti dėl to.
Planet Craft: Mine Block Craft Seiklusmängud ieas
Vieno žaidėjo išgyvenimas yra tikrai sunkus, nes visų minių atsiradimo dažnis yra per didelis. Nesu tikras, ar galite ką nors padaryti, bet kūdikius zombius tikrai sunku nukentėti. Redaguoti: Aš tik norėjau sužinoti, ar galima sumažinti neršto dažnį, taikus yra nuobodu be agresyvių minių. Galbūt, jei pridėtumėte daugiau sunkumų, pavyzdžiui, lengvas ar sunkus, man patiktų geriau.
Planet Craft: Mine Block Craft Приключенски vqgj
Čia radau savo geriausią draugą ir yra tiek daug ką nuveikti, bet mano vienintelis bendras priekaištas yra tas, kad jei galėtumėte sutvarkyti ir pridėti daugiau lovų, kurios būtų puiku ir kūrybiniam darbui, pakeiskite ją, kad galėtume naudoti suolelį ir knygų lentyną. Creative, kaip ir visi tie įrankiai, ir prašome pridėti ginklų prie kūrybos. be to, šis žaidimas yra puikus!
Ziariai geras zaidimas
Aš myliu Šis žaidimas yra nuostabus ir tai yra grynas išgyvenimo žaidimas, kaip ir Minecraft. Pasakysiu, kad šis žaidimas yra geresnis nei Minecraft, nes Minecraft grafika yra bloga, bet planetos amatų grafika yra geresnė nei Minecraft, tai per geras žaidimas.
Šis vaizdo įrašas atrodo šauniai, todėl aš noriu paleisti tai, kodėl aš noriu ką nors padaryti, bet kodėl tai atrodo taip miela, bet miela, o ne miela, turėjau omenyje šaunius batų dainą Baby Girl, ir jūs esate sveiki imo
Labai fainai tik viena problema yra tie ten kiti zmones viska sugriauna
Labai vėluojantis žaidimas, pilnas labai vėluojančių skelbimų. Reklamos tiesiog labai erzina. Ir kodėl pašalinimo skelbimų pirkimas yra toks brangus žaidimo monetose? Šis žaidimas man užkliuvo ir sugadino mano judėjimą. Netyčia dėl to išėjau ir mane užmušė vijoklis! Pataisykite, arba dar labiau sumažinsiu savo įvertinimą.
Nors jo pavadinimas ir kai kurie dalykai buvo pakeisti. Vis dar didžiąją laiko dalį linksminuosi su kaladėlėmis. Tiesiog kai kurie žmonės yra nemandagūs.
Turėtume sugebėti pasiekti, kad galėtume užblokuoti kiekvieną, o ne tik savo draugus
.... Ar vaikinai yra tingūs, nes paskutinį kartą buvo rūkas, kai teleportuojuosi pas ką nors panašų į savo pusbrolį, o šiandien vėl einame, tarsi kažkas nutiko, nes nematau savo pokalbio ir pokalbio, jei atnaujinsite dar kartą, NEGALIU DAUGIAU PATINKA ŠIS ŽAIDIMAS!!!!!
Taip pat galite sukurti savo 3D pastatą, kovoti su priešais, sukurti raudonojo akmens grandinę ir smagiai praleisti laiką. Glorious
Tai tikrai gražus žaidimas. Šis žaidimas padeda susikoncentruoti ties įvairiais dalykais ir tampa daugelio užduočių vykdytoju. Labai rekomenduojama
Planet Craft: Block Mini World Aventura uksf
Aš skyriau 4 žvaigždutes, nes norėčiau, kad žmonės nekeiktų, jei ten yra mažų vaikų, taip pat aš žaidžiau su savo draugu ir staiga negalėjau pajudėti, o tai labai erzina. Iki šiol aš myliu šį žaidimą ir turėjau jį beveik 2–3 metus, ir aš jau gaunu trikdžių. Taip pat vienas iš mano draugų pasakė, kad matė mane per sieną. Ištaisykite klaidas ir gedimus. Ir žmonės prašau sutikti su manimi
Gerai, mano problema, susijusi su monetų vaizdo įrašų žiūrėjimu, grįžo, IR DABAR MAN TIK 1 MONETŲ VAIZDO ĮRAŠAS!!! Prašome išsiaiškinti, dėl ko tai įvyksta. Nežiūrėsiu skelbimų, jei už vieną vaizdo įrašą gausiu tik 1 monetą. Prašau. Pataisyti. Tai. Gedimas.
Tai buvo „In solo survival“. Esu beveik tikras, kad mano ryšys su tuo neturi nieko bendra. Vėluojanti programa yra vėluojanti programa. Man tikrai nerūpi, kol šis žaidimas nebus atnaujintas
Aš jam skyriau keturis iš penkių, nes tu turi gauti savo žemėlapius, bet daviau jai keletą žvaigždučių, nes gali susirasti draugų ir žaisti su jais, todėl man tai patinka.
Labai patiko! !!!!!!!!!!!!!!!
Galiausiai gavau geriausią blokų kūrimo žaidimą. Jis turi geriausią funkciją, geriausią greitį ir geriausią grafiką. Man tai visiškai patiko 😍
Man labai patinka šis žaidimas, bet kiti kelių žaidėjų žaidėjai mane visada žudo
Aš jam skyriau 3, nes kai įsijungsiu į žaidimą, jis mane išjungs iš žaidimo ir pasakys, kad neturiu interneto ryšio, bet mano internetas yra tobulas, todėl galite tai pataisyti🙏😡🥺
„Android“ tai baisu, todėl niekada nebandykite, bet pabandykite priversti „Minecraft“ eiti į „mcpe monster“ ir atsisiųsti failą, tada įdiegti. (Tai vis tiek gali neveikti naudojant „Android“.😑
Prašau atkreipti dėmesį į mano komentarą, man jis labai svarbus, žinau, kad tai gali būti sunku padaryti, bet aš tai labai būčiau dėkingas... Prašau padaryti raudonus laimės kaladėles, kurios yra pagamintos iš raudono molio ir dozatoriaus. .. Jie ten neneršia kaip įprasti Lucky kaladėlės. Galite juos sukurti ir dėti ten, kur norite... Ir jie turi didesnę galimybę, kaip laimės kardai, vaivorykštės fakelai, TNT kiaušiniai, milžiniški zombiai ir daugiau...... Ir kodėl tai būtų sunku padaryti..... Nes man reikia tai padaryti iki Kalėdų, tai tikrai svarbu.. Nes noriu padaryti staigmeną savo broliui.... Prašau, prašau !!!!!!? Ačiū
Fantastiškiausia žaidimų programėlė. Labai viskuo patenkintas ir noriu, kad kūrėjas pridėtų daugiau ginklų.
Tasty Planet Forever Hərəkət unh