Post by varotrydolmoo on Feb 17, 2022 22:12:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha fazla jeton ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Hala güncelleme gelmedi
Bu, "GREED" in mükemmel bir örneğidir. Başlangıçta oyunun eğlenceli ve adil olduğunu kabul ediyorum, sonra 100. seviyede her şey değişiyor. Bu, para harcamadan geçmenin imkansız olduğu her 4 ila altı seviyede bir 1 seviyeniz olduğu toon patlaması gibi değil. 2 ve 5'lik bir satırda 3'tür. Geliştiriciler bunun için hazır yanıt "Bilgisayar algoritması blokların nasıl düştüğüne göre rastgeledir". Belki öyle, ama BU ŞEKİLDE YAZILDILAR VE YAPILACAK ŞEKİLDE TASARLANDILAR!! ALGORİTMASI TASARLADILAR... 2 HUZURLU!
Güncelleme yapılmıyor
Efsaneler arenasında 2. Oldum 250 altin kazandim hesabima gecmedi
Endless Fables 3: Dark Moor Avanture xucq
Harika bir oyun üstte reklamsız süper oyun niyeti güncellenmiyor
Toy Blast Puzles ngbi
Той Бласт (Toy Blast) Головоломки yoa
Çok kötü bir uygulama tasarımı çok zor oluyor takviyeler çok az olabilir çok zor bir çok daha daha iyi olur bence lütfen bu probleme el atın
Güncelleme nerede? Zamanında bir güncelleme yapamayacaksanız, en azından günlük ödülleri kazanabilmemiz için tekrarlanan seviyelere devam etmemize izin verin.
Bu oyunu seviyorum ama telefonumu yükselttiğimde Facebook arkadaşlarımla bağlantı kuramadığım için gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Verilen yönergeler çalışmıyor.
Buraya kadar kolay, yeni başladı. Daha da zorlaşmasını bekliyorum. Şimdiye kadar zevk alıyorum.
Sürekli geliyor bıktım artık silicem
Efsaneler seviyesinden sonra yeni seviyeler için uygulamayı güncellemeye devam etmemden nefret ediyorum. 6050 seviyesinden sonra bu sefer neden güncelleyemiyorum? Tam bir gün oldu ve uygulamayı devam ettirmek için hala güncelleyemiyorum, genellikle bu kadar uzun sürer
Bir saatten fazla oynadığınızı kullanıcılara uyarı mesajı vermek için herhangi bir mekanizmanız var mı, böylece oyunculara dikkat edin. Kullanıcılarla ilgilenirseniz
Bölümde geçinebilmek için can hakkı kazanabiliyorduk.
Yorumumu neden silimmi oyunu Facebook arkadaşlarımı göremiyorum kötülerin oynattırmam ta adam akıllı ilgilenin ya da bırakın bu işi Yıldız vermekle zorla verdiriyorsunuz 1 yıldız çok şimdilik bu küçüklala
Toy Blast Teka-teki yrxs
Eskiden severdim. Güçlendirici satın almadan seviyelere ulaşılamaz. çok sinir bozucu
Google hesabımı bağladım tüm Facebook arkadaşlarıyla okul gezilerini bitirmek düzelmiyor.
Tamam oyun ama her seviyeyi kazanmak için savaşmaktan yoruldum... yenmeyi kolaylaştırabilirsin!!! Gerçi hala oynuyorum.
Makul bir zaman kaybı... mikroişlem tabanlı tasarım çok can sıkıcı. 5 yıldız istiyorsanız, gerçekten buna layık bir şey yapın.
Oyun guncelli ama güncelleyin diyor diyor ki onun günlüğü aynı sorun sıkıldım gercekten
İndirdim çünkü yanlış reklamdan eğlenceli görünüyordu o kız bloktan sıkışmış değil duvar onu kapatmıyor .şimdi siliyorum
Aynı telefon aynı uygulamalarda yüklü olanlardan korkunç sildiyor uygulama inmiyor
Oyunun çoğu RNG olmalı ama açıkçası RNG değiller. Yeterince uzun süre oynadıktan sonra fark edilir.
Süper bir oyun. Çok rahatlatıyor. Oynarken küfürlerimi unutuyorum evet hala ısrarcıyım
Bu oyundan sıktı yeni bölümleri geç geçmek
40 jeton paketini aldım, sadece wifi'nin gittiğini ekledim. Kartımdan iki kez çekim yapıldı ancak 80 değil, yalnızca 40 jeton geldi. Bir aksaklık oldu, ancak hesabımdan AÇIKÇA iki kez çekim yapıldı, ancak yanlışlıkla satın aldığım fazladan 40 jeton VERİLMİYORDU.
ya kullanmaya devam etmeyen herkes oyuna oyuna atıldılar ben hala oyunu dahi guncelleyemedim çabuk
Bunu 5 yıl önce verdim ama şimdi HAYIR !!! Aynı oyunu tekrar tekrar oynamaktan bıktım usandım. Siz bunu yapın biz de alışveriş yapalım. Lütfen bana alışveriş yapmadan kazanabileceğinizi söylemeyin çünkü bu her zaman doğru değildir. Başka bir oyun bulacağım ve onu oynayacağım çünkü bu sadece ÇOK ÇOK BÜYÜK BİR BARIŞTIR!!!!
🥳🥳🥳🥳🥳 çok güzel oyun herkese tavsiye ederim🥰🥰🥰🥰🥰
Güncelleme harika harika bir oyun
Bu oyun harika! Elbette, bazen onu geçmek için bir seviyeyi defalarca tekrarlamanız gerekir, ancak ilerlemek için gerçek para harcamak gibi bir seçenek yoktur! Oyunun hiçbir maliyeti yoktur ve oynaması eğlencelidir!
Güncelleme'yi ama anlatmıyorumlarda geçebilecek kadar yardımcı olabilirim çok seviniyorum
Artık oyuncak blastta oynayamıyoruz.yeniden oyunlarda çok oynanıyor diyor ama oyun yok
Oyuna alıyorum ama güncellemeyi almalıyım yok mu bayıl yeni güncelleme
Oynamayı seviyorum can cok ayet iyi olur
Bu oyun berbat. Sizi köşeye sıkıştırır ve oyunda ilerlemek için ihtiyacınız olmayan alışverişleri yapmaya zorlar.
Güç kaynağı UPS ve ikramiyeler için madeni paralar son derece sınırlıdır. Diğer oyunlar makul bonus miktarları ve makul paralar verir. Bu oyun olmaz
Bu oyundan gerçekten keyif aldım, ama bir şey var, 14 gün sonra güncelleme şeklini sevmiyorum!
6051. Bölümde kaldım. Bir türlü guncellemeler yok.diger arkadaşlara baktım 6101. Bölüme ulaşmış. Değişik internet kanalları ve wifi ile kontrol ettim. Sonuç olarak hesaplandı. Programı sildim tekrar yükledim yine çok oldu.