(Android) Rising Super Chef - Cook Fast krāpšanās kods neierobežotas atslēgas
Feb 17, 2022 22:06:15 GMT
Post by varotrydolmoo on Feb 17, 2022 22:06:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežotas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Kopš pēdējās pārskatīšanas man ir bijis tik daudz problēmu, ka esmu vēlējies atteikties no šīs spēles, jo es joprojām uzskatu, ka tā ir visu laiku labākā spēle, šaubos, vai es to atmestu, jo īpaši tāpēc, ka reakcijas laiks ir patiešām ātrs un tiek risināts nekavējoties. Paldies Yvonne
Šī spēle ir jautra un izaicinoša.
Es laistaju koku, kad tas novākt pēc 3 stundām, tad nekas nav, tas ir tā jau 3 dienas, tas tikai turpina man to laistīt bez ražas
Rising Super Chef - Cook Fast ארקייד wazl
Kad tu uzvar, sadusmojies un apturi spēli
Kad būs nākamais Monreālas atjauninājums? Ar nepacietību gaidu... Ar nepacietību gaidu jaunus līmeņus. Ļoti aizraujoša spēle.
Lieliska spēle, lai pavadītu laiku.
Es spēlēju šo spēli kādu laiku. Es tiku tālu spēlē un tagad tā netiks atvērta. Tiklīdz es nokļūstu lietotnē, tā tūlīt aizveras. Esmu atinstalējis un lejupielādējis vēlreiz. Bet tas joprojām notiek. Esmu arī notīrījis visas pārējās lietotnes, lai redzētu, vai tā darbosies un ne. Lūdzu, izlabojiet šo man patīk šī spēle!!!
Man patīk spēle, bet es domāju, ka galvenās sastāvdaļas ir pārāk dārgas, kā arī jauninājumu izmaksas, es vēlos spēlēt spēli, cik bieži vien varu, bet neiztērē savus līdzekļus, es turpināšu spēlēt, bet ja tas man maksā pārāk dārgi, es vienkārši atinstalēšu šo spēli
Jauki un ļoti interesanti līmeņi 🔥✨💝ļoti traki. Un dažāda veida pārtikas preces. Tik jautri, un man patīk šī spēle 😇💗
Nepieciešams labot lietotni, tā traucē un netiks atvērta. Šī problēma nesen sākās, izņemot to, ka man patīk spēle un ceru, ka šī problēma tiks novērsta
Man patīk spēle, taču pēdējā jauninājuma laikā es pazaudēju nopelnītās monētas, naudu un ierīču jauninājumus. Es pazaudēju gandrīz visu. Es arī tiku atmests no vietas, kur biju iepriekš, uz sadaļu, kuru esmu pārspējis pirms mēnešiem. Tas ir apgrūtinoši!!!!
Spēli atkal sajauc! Spēle tiek ielādēta, bet es nevaru spēlēt pēc video, tā atgriežas sākumā, kā arī nevaru pieprasīt ikdienas balvas pēc video aizvēršanas ekrāna sastingšanas! Ik pēc atjaunināšanas ar VAIRĀKĀM videoklipiem tas tika labots, un pēc pāris stundām atkal sākat sajaukt!!😩😤
Jautri, jautri, izbaudi to, es piešķiru 5 zvaigznīšus, ļoti patīkami, ļoti jautri, ko izbaudu
Rising Super Chef - Cook Fast Аркаде fihw
Laba spēle. Vienīgā problēma, ar kuru es saskaros, ir tā, ka tā turpina sasalst, un man ir jāatinstalē un vēlreiz jāinstalē. Tas ir noticis jau trīs reizes.
Pēc mēnešiem ilgas šīs spēles spēlēšanas un 299. līmenī. Spēle traucē, izslēdzas, un, mēģinot spēlēt vēlreiz, es esmu 1. līmenī. Dodu vienu dienu, lai to salabotu, un tad es atinstalēju un nekad neko nelejupielādēju no šīs spēles. atkal izstrādātājs. Ārkārtīgi traki.
Es biju iemīlējies šajā spēlē. Taču problēma tagad ir zināmā līmenī pat pēc tam, kad esmu sagatavojis un paturējis ēdienu iepriekš, daži klienti ļoti ātri zaudē pacietību un atstāj, un man neizdodas. Cīnās 325. līmenī.
Man patīk spēle, man vienkārši nepatīk, cik viss maksā un arī tas, cik ātri klienti kļūst sarūgtināti, lai gan jūs viņiem dodat popkornu, lai viņi būtu laimīgi. arī dažreiz šķiet, ka nav iespējams sasniegt mērķi. es domāju, ka šīs lietas ir jāuzlabo un varbūt tad spēle būs patīkamāka
Es esmu spēlējis šo spēli kādu laiku, un patiesībā tā ir diezgan sasodīti #fun vienīgā problēma, kas man ar to ir, ka spēle sasalst, es nevaru izmantot savu skārienekrānu, un es zaudēju savu enerģiju un dolārus un prēmijas, un tas tikai sākās pēdējo pāris dienu laikā. Lūdzu, nesakiet, ka tas ir mans tālrunis. Man ir pavisam jauns tālrunis, es būtu pateicīgs, ja jūs, lūdzu, lūdzu, izlabotu šo spēli. Ty chuntey karalis
Man bija jāsamazina zvaigznes manā pirmajā pārskatā, jo pēdējā laikā spēle ir apstājusies spēles laikā un aizved mani no spēles uz manu sākuma ekrānu, un tas ir kaitinoši, ka tas to dara jau 2 dienas, tāpēc progress ir pagājis un ir spēlējiet šo līmeni vēlreiz, es to atgriezīšu uz 5 zvaigznēm, kad šī problēma būs novērsta, man spēle patīk labāk nekā 1 un 3 2 ir lieliska grafika un vienmērīga spēle līdz šim
Man bija jāatinstalē šī spēle pēc 270. līmeņa sasniegšanas, spēle atgriezās 30. līmenī!! Tagad tas ir noticis dažas reizes. Ļoti vīlies, jo pati spēle ir lieliska. Bet šī kļūme mani satracināja.
Patīk spēle, taču jaunu līmeņu atjaunināšana prasa pārāk ilgu laiku, un dalībnieki nekad nesazinās ar laika grafiku, kad būs pieejami jauni līmeņi. Nav iespaidu. Ak un jocy1220 nekad nav maldinošs... jums nevajadzētu runāt par kāda cita pieredzi. Komunikācija ir galvenais. Ja tiktu norādīti jauno līmeņu aptuvenie datumi, nebūtu nozīmes tam, cik ilgi tas prasīja. Bet atstājot lojālus fanus un klientus karājoties, atstājot sliktu garšu. Paldies.
Man patīk spēlēt šo spēli, bet jūs nevarat nemaksāt daudz naudas, jo spēle ir tikai uz naudu. Mans padoms nespēlējiet, tas nav godīgi neatkarīgi no tā, cik labi jūs esat, un man tas labi padodas. Es to atinstalēšu un nekad vairs nespēlēšu. Netērējiet tam savu naudu! Tiešām vienkārši kauns
Pārāk daudz naudas izmantošana, sarežģīta spēle
Man patīk šī spēle, bet mans līmenis sasniedz tikai 975. Viņi man atsūtīja jauno atjauninājumu, bet saka, ka tas jau ir instalēts. Tāpēc es domāju, ka esmu beidzis spēlēt šo spēli.
Patīk jaunie papildinājumi. Tas padara spēli interesantāku.
Lielākoties jautra spēle. Kļūst ļoti grūti, un vienīgais veids, kā nokārtot līmeņus, ir nepieciešama nauda, lai nokārtotu neatkarīgi no tā, cik labi tu esi.
Vai šī spēle netiek ielādēta abās manās ierīcēs? Vai spēle beigusies?
ES mīlu šo spēli! Es esmu 1057 līmenī, un tas tikai turpinās!
Katru reizi, kad jūs, puiši, atjaunināja spēli! Tas izdzēš visas manas monētas, zaļo spēļu naudu utt. Lūdzu, izlabojiet!😩😭😩😭😩
Rising Super Chef - Kochen Arcade bpvq
Tieši superrrr...man patīk šī spēle. Ļoti interesanti, bet man vajag vairāk līmeņu. Tā ir labākā spēle. Man tā patīk.
Spēle nepārtraukti apstājas, un es zaudēju visu progresu, ko esmu panācis. Es biju tikusi tur augšā. Tas rada vilšanos!
Izaicinošs un vienmēr kļūst arvien ātrāks un ātrāks. Mīlu to.
Patīk spēlēt. Tikai dažreiz tas man nedod visus ēdienus, kurus es uzvaru. Nesatur labi. Tomēr daudz jautrības. 😀
Ļoti grūti pārvaldīt klientus, man vienkārši patika šī spēle, bet problēma ir nauda, kāpēc es pērku preces ar naudu, kāpēc gan nē, tas ir bez maksas. Lūdzu, bez maksas visus priekšmetus un rīkus. Man ir ļoti noderīgi turpināt izbaudīt šo spēli
Labi, es esmu spēļu atkarīgais, un šī spēle ir patiešām lieliska. Acīmredzot grūtie līmeņi ir paredzēti, lai jūs izklaidētu, bet no tā, kur es stāvu, tas ir labi. Tas man atgādina saldumu simpātiju tādā ziņā, ka ar katru jaunu kartes papildinājumu tiek pievienoti jauni motīvi. Lai gan es ieteiktu nepadarīt pārāk augstu cenu starpību starp dalībniekiem un nebiedriem. Es domāju, ka lielākā daļa cilvēku šeit ir bērni un nevar būt biedri. Vai varat arī parādīt man, kā nomainīt apģērbu, ko valkā mans iemiesojums?
lai gan spēle ir jautra, nav iespējams tikt uz priekšu, nepērkot skaidru naudu vai nepievienojot draugus. nevar veikt nekādus jauninājumus, lai palīdzētu progresēt līdz vismaz 77. līmenim. Vēl viena ēdiena gatavošanas spēle, ko es atinstalēju, jo tās padara neiespējamu spēlēt, nemudinot draugus spēlēt vai netērējot daudz naudas.
Tam ir jābūt citam veidam, kā jūs varat kļūt par šīs spēles dalībnieku... Visiem, kas nesūta dolārus dalībniekiem, ir nepieciešami uzlabojumi, lai mainītu savu pārtikas kravas automašīnu citā veidā, izņemot to, ka spēle ir izaicinoša un jautra, man tā patīk. Es vēlos piešķirt šīm 5 zvaigznītēm, tikai jāpasaka paldies
Spēlēju ilgu laiku, katras jaunas kārtas/virtuves sākumā izsniedzu pilnu pavāru cepuru daudzumu, bet tagad jums ir jāspēlē īpašie līmeņi, kas parādās visā šajā kārtā, laimē ne vairāk kā 3 cepures katrā līmenī. Tādējādi koks iet bojā un pēc tam vairs nav augstākās kvalitātes sastāvdaļu. Vēl viens no raundiem ir viltots, kur jūs paliekat šajā līmenī ilgu laiku, nespējot uzlabot pašreizējo rezultātu, lai izturētu, un, kad jūs faktiski iztērējat naudu, tas izmanto visas šīs notis, lai izturētu. !
Man gan tas bija tikai es, bet es redzu, ka citi ir komentējuši ar to pašu problēmu par to, ka tas krāpjas noteiktos līmeņos..... tad dod jums iespēju vēl 3 klientus VAI vēl 30 sekundes, un jūs joprojām nesasitat mērķi. Mana lielākā problēma ir tā, ka man teica, ka es saņemšu naudu par savu pirmo FACEBOOK pieteikšanos, bet es to nesaņēmu.
Bija VIEGLI 5 zvaigžņu spēle, rokas uz leju. Es spēlēju šo spēli GADUS!! Gadu gaitā esmu iztērējis simtiem 💰. Tagad man ir nepieciešami $6-$9 no manas spēles naudas, lai tikai izietu līmeni!!! Es zinu, ka esmu vairāk nekā 1500 līmeņos! Izmaksas turpina pieaugt, lai iegādātos lietas, un mazāk, lai uzvarētu. Es biju motivēts izmantot savu naudu, lai izietu līmeņus, kad zinu, ka vismaz katrs 3 palīdz segt daļu no iztērētā. 🤷🏻♀️
Ļoti līdzīgs ļoti labai gatavošanas spēlei, kas man bija tālrunī, pirms pazaudēju lietotni un acīmredzami to neatradu. Ļoti iesaku pavadīt laiku un izklaidēties, pilnībā saderoties. Cerams, ka tas palīdz😊
Šī spēle ir lieliska.. bet es piešķiru tikai 4 zvaigznes, jo.. Kad mēs vēlamies jaunināt preci.. Tas bija ļoti dārgi 🙂 bet paldies par šo spēli
Pagaidām esmu spējīgs sekot līdzi spēlei, nezinot, cik ilgi tā turpināsies. Būtu jauki, ja es varētu jaunināt sākumā, un tādā veidā es nesaņemtu drosmi agri un nepamestu spēli. Es labprātāk pievienotos, ja būtu nedaudz lielāks stimuls to darīt. Pagaidām es turpināšu spēlēt un atjaunināšu pārskatu.
Man patīk šī spēle, jo tā man dod steigu pabeigt un redzēt iznākumu, bet dažreiz man šķiet, ka tā ir krāpšanās, ja tu zini, ka vari uzvarēt šajā līmenī, it īpaši, ja dzīve rit tik ātri, bet citādi lieliska spēle, jo man patīk gatavot.
Cat Jump Arcade nzxa
Jauka spēle, mana mīļākā spēle. Lūdzu, pievienojiet līmeņus