Post by varotrydolmoo on Feb 17, 2022 21:57:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok primogemet ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
szeretem a játékot, de van valami, amit fizetnie kell, mielőtt használhatná, de boldog vagyok, mert nem mindenkinek, de a többieknek meg kell nézniük egy videót, mielőtt használhatnák, erre volt szükségem, javítsa ki, mert függő vagyok ebben az alkalmazásban, de van probléma és itt van!! 5 csillagot adok, mert rabja vagyok ennek a játéknak. újabb 5 csillag a javításért
Imádom ezt a játékot, de elég nehéz számomra, mert számítógépen játszom, de ettől eltekintve jó
Ez egy jó játék, de minden le van zárva, és amikor megnyitottam az internetet, a játék elakadt.
Nagyon szeretem azokat a játékokat, amelyekben a lányokat stílusozzuk, ezért láttam ezt a játékot, és csak letöltöttem. De amikor elkezdek játszani, rájövök, hogy ez a játék... Hosszú és nagyon unalmas volt 😑😑😑
Legrosszabb játék valaha.... Undorító...Sory nem akarom ezt mondani, de a funkciók nem jók .... Javítani kell rajta....
Dancing Race 音樂 ceuh
Ez a játék a legnépszerűbb és legviccesebb, ha többet megtudhat a stílusról
Hová kerülnek azok a tételek, amiket kiszállítással kapsz? A Cauze cipők zárva vannak ebben a játékban, és a kézbesítéskor kapott cipők eltűntek, miután csak egyszer viseltem, és mikor nyílik ki?
Imádom, annyira érdekes, szeretem a játékot, szeretek stylist lenni, mint ő, annyira szeretem a játékot, hogy az egész világ stylistja akarok lenni valamilyen divatos stílusban, valamint divattervező és tervezni egy egy gyönyörű ruha az életem sikeréhez, és biztos vagyok benne, hogy jó divattervező és stylist leszek, olyan leszek, mint valaha volt a legnagyobb stylist. Nagyszerű munkát végzett, hogy elhozta ezt a játékot, milyen szép játék ezzel a játékkal tanulhatok egy kicsit dolgok, amelyek segíthetnek nekem
Többet kell kínálnia a különféle stílusok ruházati és frizurái közül
Jó vele játszani
A valaha volt legrosszabb alkalmazás, szinte az összes ruha zárva van, nincs ingyen cipő, nincs ingyen rúzs, valójában minden zárva van, mint ezek a szemétjátékok. Ezeket a játékokat el kell távolítani a Google Play-ről, mert a haszontalan adatpazarlás és pénzpazarlás olyan bosszantó alkalmazás, kérem fogadja meg a tanácsomat, ne telepítse ezeket az alkalmazásokat, megbánja, és még egy dolog, hogy a lányok a játékban nagyon csúnyák, nem akarod tudni. hogy néznek ki hahahaha ez a játék nekünk nagyon vicces, kérjük, figyelmeztesse, ne telepítse a szörnyű
Szeretem ezt a játékot, de amikor megpróbáltam letölteni a teljes verziót, nem sikerült
végig divatos és lenyűgöző
Nagyon szeretem ezt a játékot, köszönöm a játékot, köszönöm szépen
Nem szeretem ezt a játékot, mert a legtöbb dolog le van zárva. Ezért csak egy csillagot adtam. Kérjük, javítsa ki ezt a zárolt dolgok problémáját
ez egy jó játék, de sok szinten zár
Ez a játék szuper, csak három csillagot adtam, de egy problémát nem nyitott hajszín rúzs csillogó körömlakk gyűrűk karperecek bélés kajal Ez a játék szép
Ez a játék a legjobb. Nincs semmi panaszom. Ám amikor megérkezik a szállítás, a modell haját, szoknyát vagy nadrágot vált. Ez az egyetlen panaszom. Ezért adok 5 csillagot ennek a játéknak.
El akarom érni,hogy öt csillagos legyen.😀
Ez a játék jó, de a mobil adatátvitel a mobilról nem érkezik meg, így ez a játék jó
Ez a játék jó❤️❤️🍬🍭🤗😙
Kívánom, hogy amikor elveszíted, maradj a helyeden, ne mozdulj le
Nagyon tetszett ez a játék. Erről a játékról nincs mit mondanom. Ez pompás. Sok száz gyönyörű és stílusos ruha áll modelljeinkhez. Vannak sminkek, műkörmök stb. Az első alkalommal nagyon izgatott voltam, hogy ezzel a játékkal játsszak és szórakozzak.
Szép játék, szeretem, de nincs sok szintje, ezért 3 csillagot kapok ✨ csak
Szeretem az alkalmazást, és úgy érzem magam, mintha stylist lennék.
Érdekes, de van egy probléma
Stylist Girl: Make Me Fabulous Fritidsspill licx
Ez a kedvenc játékom, hogy fel kell öltöztetned a választott babát, hajat kell mosnod, körmöt kell festened, cipőt kell választani hozzá és így tovább, de az a fontos, hogy egy show-t nyerhetsz.
szeretem ezt az alkalmazást! de több sminket és jobb grafikát kellene hozzáadnia. Érdemes több ruhát és frizurát is felvenni! pózokat is kellene hozzáadnod
Miért van sok lehetőség zárolva?Most eltávolítottam, mert sok hirdetés volt, és az opciók is zárva voltak....De szeretem a tabtale és a coco játékokat
Ez nem volt szórakoztató, minden dolog, amit megnyomsz, egy hozzáadás, és nem adnak semmit, amivel dolgozni kell, hogy tudd, mit kell megnyomni
Ez a játék szórakoztató, de az egyetlen dolog, ami miatt egy sztárra értékeltem, az az, hogy az emberek egy kicsit csúnyán néznek ki. Más kókuszjátékok ugyanazokat a modelleket tartalmazzák, de ebben a játékban hátborzongatóan néznek ki
Ha szereted a kiegészítőket, ajánlom neked ezt a játékot. A hirdetések minden játék problémáját jelentik, de ez túl sok. A játékban nincsenek hirdetések, a játék a hirdetésekben van. Ok az olyan dolgok feloldásához, mint a hajfestékek, de ne helyezzen el feleslegesen 5 másodperces átugorhatatlan hirdetéseket.
Stylist Girl: Make Me Fabulous Thông thường tcel
Nagyon unalmas játék, sok dolog le van zárva, és minden alkalommal ugyanazt kell megismételnie, kérjük javítsa ki
Stylist Girl: Make Me Fabulous عمومی wss